Részvételi költségek

A kongresszus akkreditálása folyamatban neurológusok, gyermekneurológusok, idegsebészek, pszichiáterek, klinikai szakpszichológusok, klinikai neurofiziológusok és rehabilitációs szakorvosok részére.

Korai díj
fizetés
2018. január 31. előtt
Késői díj
fizetés
2018. január 31. után
Társasági tag*
/2 ebéddel, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
35 000 Ft 40 000 Ft
Nem társasági tag
/2 ebéddel, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
42 000 Ft 47 000 Ft
35 év alatt, 65 év felett
/2 ebéddel, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
30 000 Ft 35 000 Ft
35 év alatt, 65 év felett
/ebéd nélkül, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
24 000 Ft 29 000 Ft
PhD hallgató, rezidens,
EEG asszisztens
/2 ebéddel, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
22 000 Ft 27 000 Ft
PhD hallgató, rezidens,
EEG asszisztens
/ebéd nélkül, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
16 000 Ft 21 000 Ft
Napi jegy
/csak kávészünettel!, szállás nélkül/
15 000 Ft 20 000 Ft

* 2016-2017 tagsági díja rendezett.
Tagsággal kapcsolatos információ: Dr. Juhos Vera
E-mail cím: vera.juhos@gmail.com

2018. március 15. előtt történő visszalépés esetén a befizetett teljes részvételi díj visszafizetéséről a szervező iroda gondoskodik. Későbbi visszalépés esetén a befizetett részvételi díj visszafizetésére nincs mód.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.

Regisztrációúj felhasználóknak
comodo_ssl_certificate

A szállással kapcsolatos információkat itt találja >>

SEGÍTSÉG A REGISZTRÁCIÓHOZ

Kattintson ide a leírás megnyitásához

A regisztráció elvégzése érdekében kérjük, kövesse a következő lépéseket.

 1. Kattintson a bal oldalon lévő „Új résztvevő előregisztrációja” nevű menüpontra a következő linken: https://mel2018.diamond-congress.hu/
 2. Adja meg az email címét és jelszavát, majd pipálja ki az adatvédelmi szabályzatról, felhasználási feltételekről, és fotó készítéséről szóló jelölőnégyzetet, ezután pedig írja be az ellenőrző kódot a feliratkozáshoz.
  Az Adatvédelmi Szabályzatot és Felhasználási Feltételeket itt olvashatja: http://www.diamond-congress.hu/wp-content/uploads/2015/09/DC_adatvedelmi_nyil.pdf
 3. Az alapadatok elmentése után lépjen be az online adatlapjára. Következő lépésként töltse ki a személyes és munkahelyi adatokról szóló űrlapot.
 4. A bal oldali menüpontoknál folytassa a „Regisztráció” gomb megnyomásával, ahol a részvételi díj kategóriát tudja kiválasztani. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kategóriákat és válassza ki az Önnek megfelelőt.
  Fontos: Amennyiben a számlázási cím eltér a munkahelyi adatoktól, akkor azt ezen az oldalon tudja megváltoztatni. Kérjük, figyeljen a pontos cím és adószám megadására.
 5. Amint kiválasztotta és jóváhagyta a részvételi díját, további menüpontok jelennek meg a bal oldali menüsávban.
 6. A következő pont a szállásfoglalás. A feltüntetett szobaárak tartalmazzák az áfát, idegenforgalmi adót és a büféreggelit a szállodában. Kérjük, adja meg az érkezés és távozás napját a foglaláshoz. Amennyiben a szobát szeretné megosztani, elég egy darab kétágyas szobát lefoglalnia a rendszerben, majd értesítse a szervezőket és adja meg a másik résztvevő nevét a megosztás elvégzéséhez. Ha nem kíván szállást foglalni, kattintson az „Átugrás” gombra.
 7. A megfelelő szolgáltatások kiválasztása után a „Pénzügyi összesítőhöz” fog érkezni. Itt láthatja és ellenőrizheti azokat a tételeket, amelyeket előzőleg kiválasztott. Ezen az oldalon van lehetősége a díjbekérő számla létrehozására. Olvassa el az oldalon található információkat, majd kattintson a „Pro forma száma generálása (pdf)” gombra és egyenlítse ki a számlát banki átutalással.

Bármilyen kérdés esetén, keresse bizalommal a szervezőket.


RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket. A részvételi díj reprezentációs szolgáltatásokat (étkezés, kávészünet, fogadás, bankett) tartalmaz. A végszámlában ezek értéke, mint közvetített szolgáltatás lesz feltüntetve. A vonatkozó járulékok megfizetése a számlát befogadó intézetet, céget terhelik. A szállásköltség (amennyiben van ilyen megrendelés) szintén, mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. A részvételi- és/vagy szállásdíj befizetése után előlegszámlát küldünk. Az Általános Szerződési Feltételeket lásd itt.

Bankszámlaszám:
Kedvezményezett: Diamond Congress Kft.
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlaszám: 12010154-00175156-00100004


FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferenciára történő online regisztráció után a résztvevő legenerálhatja a proforma számláját a költségekről, melynek fizetése átutalással lehetséges. Amennyiben a résztvevőt a munkahelyétől eltérő intézmény/alapítvány/cég fizeti be, a regisztrációs díj kiválasztásakor, kérjük ezt mentse el számlázási címként.

Az összeg beérkezése után az előlegszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre. A végszámlák a helyszíni regisztrációkor vehetők át (ennek előzetes kiállítására a hatályos szabályok értelmében nincs lehetőség).

A részvétel lemondását kizárólag e-mailben, írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2018. március 15-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2018. március 15. után a lemondást 100%-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.