Részvételi költségek

A tanfolyam akkreditálásra került neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, pszichiátria, klinikai szakpszichológia, klinikai neurofiziológia, rehabilitáció szakterületeken.

Akkreditálási pontszám: 12 (előadóknak: 17) pont.

Korai díj
fizetés
2018. január 31. előtt
Késői díj
fizetés
2018. január 31. után
Társasági tag*
/2 ebéddel, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
35 000 Ft 40 000 Ft
Nem társasági tag
/2 ebéddel, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
42 000 Ft 47 000 Ft
35 év alatt, 65 év felett
/2 ebéddel, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
30 000 Ft 35 000 Ft
35 év alatt, 65 év felett
/ebéd nélkül, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
24 000 Ft 29 000 Ft
PhD hallgató, rezidens,
EEG asszisztens
/2 ebéddel, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
22 000 Ft 27 000 Ft
PhD hallgató, rezidens,
EEG asszisztens
/ebéd nélkül, 1 vacsorával,
4 kávészünettel, szállás nélkül/
16 000 Ft 21 000 Ft
Napi jegy
/csak kávészünettel!, szállás nélkül/
15 000 Ft 20 000 Ft

* 2016-2017 tagsági díja rendezett.
Tagsággal kapcsolatos információ: Dr. Juhos Vera
E-mail cím: vera.juhos@gmail.com

2018. március 15. előtt történő visszalépés esetén a befizetett teljes részvételi díj visszafizetéséről a szervező iroda gondoskodik. Későbbi visszalépés esetén a befizetett részvételi díj visszafizetésére nincs mód.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.

Regisztrációúj felhasználóknak
comodo_ssl_certificate

A szállással kapcsolatos információkat itt találja >>

SEGÍTSÉG A REGISZTRÁCIÓHOZ

Kattintson ide a leírás megnyitásához

A regisztráció elvégzése érdekében kérjük, kövesse a következő lépéseket.

 1. Kattintson a bal oldalon lévő „Új résztvevő előregisztrációja” nevű menüpontra a következő linken: https://mel2018.diamond-congress.hu/
 2. Adja meg az email címét és jelszavát, majd pipálja ki az adatvédelmi szabályzatról, felhasználási feltételekről, és fotó készítéséről szóló jelölőnégyzetet, ezután pedig írja be az ellenőrző kódot a feliratkozáshoz.
  Az Adatvédelmi Szabályzatot és Felhasználási Feltételeket itt olvashatja: http://www.diamond-congress.hu/wp-content/uploads/2015/09/DC_adatvedelmi_nyil.pdf
 3. Az alapadatok elmentése után lépjen be az online adatlapjára. Következő lépésként töltse ki a személyes és munkahelyi adatokról szóló űrlapot.
 4. A bal oldali menüpontoknál folytassa a „Regisztráció” gomb megnyomásával, ahol a részvételi díj kategóriát tudja kiválasztani. Kérjük, olvassa el figyelmesen a kategóriákat és válassza ki az Önnek megfelelőt.
  Fontos: Amennyiben a számlázási cím eltér a munkahelyi adatoktól, akkor azt ezen az oldalon tudja megváltoztatni. Kérjük, figyeljen a pontos cím és adószám megadására.
 5. Amint kiválasztotta és jóváhagyta a részvételi díját, további menüpontok jelennek meg a bal oldali menüsávban.
 6. A következő pont a szállásfoglalás. A feltüntetett szobaárak tartalmazzák az áfát, idegenforgalmi adót és a büféreggelit a szállodában. Kérjük, adja meg az érkezés és távozás napját a foglaláshoz. Amennyiben a szobát szeretné megosztani, elég egy darab kétágyas szobát lefoglalnia a rendszerben, majd értesítse a szervezőket és adja meg a másik résztvevő nevét a megosztás elvégzéséhez. Ha nem kíván szállást foglalni, kattintson az „Átugrás” gombra.
 7. A megfelelő szolgáltatások kiválasztása után a „Pénzügyi összesítőhöz” fog érkezni. Itt láthatja és ellenőrizheti azokat a tételeket, amelyeket előzőleg kiválasztott. Ezen az oldalon van lehetősége a díjbekérő számla létrehozására. Olvassa el az oldalon található információkat, majd kattintson a „Pro forma száma generálása (pdf)” gombra és egyenlítse ki a számlát banki átutalással.

Bármilyen kérdés esetén, keresse bizalommal a szervezőket.


RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket. A részvételi díj reprezentációs szolgáltatásokat (étkezés, kávészünet, fogadás, bankett) tartalmaz. A végszámlában ezek értéke, mint közvetített szolgáltatás lesz feltüntetve. A vonatkozó járulékok megfizetése a számlát befogadó intézetet, céget terhelik. A szállásköltség (amennyiben van ilyen megrendelés) szintén, mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. A részvételi- és/vagy szállásdíj befizetése után előlegszámlát küldünk. Az Általános Szerződési Feltételeket lásd itt.

Bankszámlaszám:
Kedvezményezett: Diamond Congress Kft.
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlaszám: 12010154-00175156-00100004


FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferenciára történő online regisztráció után a résztvevő legenerálhatja a proforma számláját a költségekről, melynek fizetése átutalással lehetséges. Amennyiben a résztvevőt a munkahelyétől eltérő intézmény/alapítvány/cég fizeti be, a regisztrációs díj kiválasztásakor, kérjük ezt mentse el számlázási címként.

Az összeg beérkezése után az előlegszámlákat azonnal postázzuk a megadott számlázási címre. A végszámlák a helyszíni regisztrációkor vehetők át (ennek előzetes kiállítására a hatályos szabályok értelmében nincs lehetőség).

A részvétel lemondását kizárólag e-mailben, írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2018. március 15-ig lehetséges, díjvisszatérítés mellett.

2018. március 15. után a lemondást 100%-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.